• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
 • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
 • 072 714 474

Shop

KM330 Book Deck( темно сив, светло сив)

41.000,00 ден

Практична серија на чамци, погодна за употреба со весла или мотор.

Description

Една практична серија на чамци, погодна за употреба со весла или мотор. Здрав 5 слоен PVC материјал (потекло Германија,Јужна Кореа) со UV заштита и густина (јачина) – 950 гр./м2. Сите лепења се направени со технологијата Термо шев, која го прави неуништлив и траен. Даската за мотор е дел од конструкцијата на чамецот и обезбедува поголема сигурност и употреба на поголеми мотори во зависност од моделот. Подвижните даски (клупи) за седење овозможуваат подесување по должина.Чамецот КМ 330 е предвиден за 4 патници , долг е 330cm а широк 160cm.Внатрешна должина на чамецот е 233cm, а ширина 74cm.

 

 

Заштитен вентил од висок притисок кој реагира ако дојде до пренадуваност на комората како резултат на зголемување на температурата на воздухот. Овој вентил го штити чамецот од дефекти и го продолжува неговиот век на траење.

 

 

 

За да се осигура подобар комфорт  даската (клупата) за седење можеме да ја местиме  по должина.

 

 

Напредно и практично заклучување на веслата, ја исклучува можноста истите да бидат изгубени.

 

 

Ролер за сидро поставен на предниот дел од чамецот и елементи за врзување на јажето.

 

 

 

Тврдо дно (тип книга) на преклопување што го покрива целиот чамец, а секој дел од дното е поврзано со друг дел преку мобилна врска. Лесна инсталација и максимална удобност.

 

 

 

Даска за мотор  цврсто залепена за страните на чамецот и дополнително појачана со гума за поголема  цврстина.

 

Спецификација:

Размер 330 x 160 см
Размер на соберен чамец 110 х 65 х 50 см
Диаметар на комори 42 см
Број на комори 3
Тежина на чамец 43,4 кг
Носивост 480 кг
Број на патници 4
Дозволен мотор 12 к.с.
Класа на пловност СЕ C

Комплетот вклучува:

 • Чамец,
 • Весла: 2 бр.,
 • Даска за седење: 2 бр.,
 • Тврдо дно тип (книга),
 • Ножна пумпа,
 • Комплет за ремонт,
 • Торба за транспорт,
 • Тежина на пакет 45kg,
 • Сертификат, упатство за работа и гаранција 36 месеци.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KM330 Book Deck( темно сив, светло сив)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *