• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

HOBBY Market официјален застапник и дистрибутер за Македонија и регионот на најпознатиот производител на чамци во Европа КОЛИБРИ.

НОВИ МОДЕЛИ

ЧАМЦИ НА ВЕСЛАЊЕ

МОТОРНИ ЧАМЦИ

ПРОИЗВОДНИ СЕКЦИИ И УСЛУГИ

Чамци

Посветени на најновите технолошки достигнувања.

Избор на чамец

Ние се грижиме за правилен избор на чамец според вашите потреби.

Опрема

Опремата за чамци е на само еден клик далеку од вас.

Возење со чамец

Организирани тури со возење на чамец за директно запознавање со квалитетот.

Нашиот тим

Над 20 професионалци за чамци достапни на барање.

Финансирање

Најдобри цени и услови на финансирање и поддршка на нашите клиенти.

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА

ПРОДАЖБА НА ЧАМЦИ И СЕРВИС

Hobby market е генерален застапник на најпознатата Украинска марка на гумени чамци Колибри со што им овозможува на сите љубители на водните спортови да купат најквалитетни и најевтини чамци во регионот.

HOBBY специјализира за висококвалитетни американски и европски  чамци и јахти повеќе од 18 години. Престижната фирма Колибри го избра HOBBY за ексклузивен застапник и дистрибутер за Северна Македонија и регионот.

НОВОСТИ

01
Јул
HOBBY MARKET Делчево е специјализирана продавница за секаков вид на опрема за пловење. Од богатиот асортиман производи на HOBBY MARKET Делчево издвојуваме: Гумени чамци Кајаци Полиетиленски чамци и кајаци Оргомен избор на опрема за чамци. Но, тоа не е се, во HOBBY MARKET Делчево ќе најдете и американски електрични мотори MINN KOTA Endura/Endura C2 30lb, 34lb, 45lb, 50lb, 55lb. Производите се препознатливи по...
01
Дек
The Tesla Model S isn’t the first truly autonomous boat on the road and available for sale to the public. We’re not there yet, just as a society.
01
Дек
The Tesla Model S isn’t the first truly autonomous boat on the road and available for sale to the public. We’re not there yet, just as a society.