• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА HOBBY MARKET

Пред да се претставиме и да го споделиме нашето искуство во областа, сакаме да ве пречекаме на HOBBY.

Ви благодариме што одвоивте време денес да ја посетите нашата веб-страница. Нашата цел е да ви овозможиме интерактивна турнеја низ нашиот нов асортиман, како и да ви овозможи полесно да добиете понуда, да закажете состанок за услугата или да аплицирате за финансирање. Потрагата по луксузен чамец е исполнета со големи очекувања. Несомнено, тоа има врска со сето она за што размислувате, но ние во HOBBY мислиме дека треба да имате и прилично големи очекувања за вашата застапничка услуга.

 — ГОРАН, Менаџер на HOBBY

ОСНОВНИ ВРЕДНОСТИ

Поминуваме низ сеопфатна обука во фабрика, така што ќе ви го овозможиме потребното знаење во донесување на вистинската одлука за избор на чамец соодветен за вашиот животен стил.

  • оддел за финансии со сертификат за безбедни паќања.
  • робустен избор на популарни возила.
  • понуди на страницата со доверба од потрошувачите.
  • одржување на вашиот чамец да остане безбеден во пловидба.
  • знаење како да се справиме со понуда на широк спектар на услуги.

МЕДИА ГАЛЕРИЈА

НАШИТЕ ПРИДОБИВКИ

За нарачки со поголема вредност детално ја подготвуваме комплетната документација. Закажете го состанокот денес!

Нашите чамци се испорачуваат целосно регистрирани со сите исполнети барања и сертификати. Ние ќе ви го испорачаме вашиот чамец каде и да сте.

Доколку имате потреба од сервис може да закажете со пополнување на контакт формата во менито Контакт или пишете директно на нашиот мејл [email protected], ќе бидете контактирани веднаш.

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

НАШИОТ ТИМ

Lennox Wardell
Chief Executive Officer
Sarah Odegard
President of Finance
Lars Jakuba
Executive Vice President
Mikey Diokles
Sales Manager