• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

Shop

Транспортни тркала (сива,црна)

4.000,00 ден

Транспортни тркала за прицврстување на даската за мотор на чамецот.

Description

Транспортни тркала за прицврстување на даската за мотор на чамецот направени од пластика.

За полесен транспорт.