• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

КОЛИБРИ Серија KM C (кајак на дување)

КОЛИБРИ Кајаците на надувување КМ 330 C, KM 390 C
и KM 460 C со вградена даска за мотор се лесни,компактни,стабилни кајаци кои што можат да се користат во најразлични ситуации за забава на вода.

Се прикажуваат сите 4 резултати