• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

Shop

KM260 Book Deck (светло сив, зелен)

35.600,00 ден

Одличен чамец за прошетка, лов или риболов со кој ќе имате незаборавни моменти.

Нема на залиха

Description

Една практична серија на чамци, погодна за употреба со весла или мотор. Здрав 5 слоен PVC материјал со UV заштита и густина (јачина) – 950 гр./м2. Сите лепења се направени со технологијата Термо шев, која го прави неуништлив и траен. Даската за мотор е дел од конструкцијата на чамецот и обезбедува поголема сигурност и употреба на поголеми мотори во зависност од моделот. Подвижните даски (клупи) за седење овозможуваат подесување по должина.

 

 

Заштитен вентил од висок притисок кој реагира ако дојде до пренадуваност на комората како резултат на зголемување на температурата на воздухот. Овој вентил го штити чамецот од дефекти и го продолжува неговиот век на траење.

 

 

 

За да се осигура подобар комфорт  даската (клупата) за седење можеме да ја местиме  по должина.

 

 

Напредно и практично заклучување на веслата, ја исклучува можноста истите да бидат изгубени.

 

 

Ролер за сидро поставен на предниот дел од чамецот и елементи за врзување на јажето.

 

 

 

Тврдо дно (тип книга) на преклопување што го покрива целиот чамец, а секој дел од дното е поврзано со друг дел преку мобилна врска. Лесна инсталација и максимална удобност.

 

 

 

Даска за мотор  цврсто залепена за страните на чамецот и дополнително појачана со гума за поголема  цврстина.

 

Спецификација:

Размер 260 x 140 см
Размер на соберен чамец 100 х 53 х 33 см
Диаметар на комори 38 см
Број на комори 3
Тежина на чамец 33,5 кг
Носивост 265 кг
Број на патници 2
Дозволен мотор 5 к.с.
Класа на пловност СЕ D

Комплетот вклучува:

  • Чамец,
  • Весла: 2 бр.,
  • Даска за седење: 2 бр.,
  • Тврдо дно тип (книга),
  • Ножна пумпа,
  • Комплет за ремонт,
  • Торба за транспорт,
  • Сертификат, упатство за работа и гаранција 36 месеци.