• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
 • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
 • 072 714 474

Shop

K250 TS (светло сив)

22.500,00 ден

Одличен чамец за прошетка, лов или риболов со кој ќе имате незаборавни моменти.

Description

Чамец на веслање од серијата „Professional“ на KOLIBRI. За прошетка или риболов во мали или поголеми езера, задоволството со овој чамец е загарантирано. Сите чамци од серијата Professional имаат подвижни  даски (клупи) за седење кои што може да се подесат по ваша желба. Здрав PVC материјал со поголема јачина – 950 гр./м2 и UV заштита. Сите лепења се направени со технологијата Термо шев, која го прави неуништлив и траен. Кај овој модел е подобрена стабилноста и е додадено тврдо дно (sole-carpet, дно на преклопување – тепих). Тоа ви дозволува да ја задржите рамнотежата во исправна положба. Може да се додаде и даска за мотор (не е вклучена во комплетот).

Кај овој модел чамец К250 TS има дополнителна лента за заштита на коморите од страна.

 

За да се осигура подобар комфорт  даската (клупата) за седење можеме да ја местиме  по должина.

 

 

Напредно и практично заклучување на веслата, ја исклучува можноста истите да бидат изгубени.

 

 

Моќна ножна пумпа со два режими на работа.

 • Се дува брзо и лесно, само за неколку минути.

Вакумирање.

 • За да го соберете чамецот во помал обем извадете го воздухот од него со помош на пумпата (втор режим на работа).

 

 

Тврдо дно на преклопување составено од одделни даски, со тоа се подобрува стабилноста и дозволува лесно да се исправите и да одржувате рамнотежа. Но, истовремено тоа е лесно и компактно.

 

 

 

 

На овој  модел  може  да се монтира  даска  за  мотор до 3 к.с. (не е вклучена во комплетот).

 

Спецификација:

Размер 248 x 130 см
Размер на соберен чамец 100 х 47 х 33 см
Диаметар на комори 34 см
Број на комори 2
Тежина на чамец 20 кг
Носивост 212 кг
Број на патници 2
Дозволен мотор 3 к.с.
Класа на пловност СЕ D

Комплетот вклучува:

 • Чамец,
 • Весла: 2 бр.,
 • Даска за седење: 2 бр.,
 • Тврдо дно на преклопување,
 • Ножна пумпа,
 • Комплет за ремонт,
 • Торба за транспорт,
 • Сертификат, упатство за работа и гаранција 36 месеци.