• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
 • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
 • 072 714 474

HOBBY СЕРВИСЕН ЦЕНТАР

Дали сте подготвени за врвна услуга што ја бара вашиот чамец? Закажете одржување или сервис на чамецот токму тука. Нашиот врвен сервисен персонал брзо ќе се справи со поблемот од секаква природа. Работиме на извонредно одржување и поправка на највисоко ниво во најкраток временски интервал.

НАШИОТ СЕРВИС ВКЛУЧУВА

 • Целосна поправка
 • Превентивно одржување на чамецот
 • Климатизација и сервис
 • Замена на синтетичко моторно масло
 • Замена на филтерот за масло
 • Дијагностика на мотор
 • Ремени, црева, флуиди
 • Услуги за пренос

Заштедете време со закажување на услугата токму тука. Откако ќе го поднесете формуларот, ќе бидете контактирани за да го потврдиме состанокот за услугата. Нема ништо полесно од тоа.

Kolibri_active_expo_36
Kolibri_active_expo_35

OIL CHANGES

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. 

BRAKE SERVICE

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. 

AIR CONDITIONING

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. 

TRANSMISSION

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. 

AUTO ELECTRIC

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. 

TIRE & WHEEL SERVICE

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. 

ЗАКАЖУВАЊЕ СЕРВИС

  Name

  Email

  Phone

  Make/Model

  Mileage (optional)

  Best time


  Со поднесување на овој образец, закажувате состанок за услуги без никаква обврска и ќе бидете контактирани во рок од 48 часа од страна на наш советник.

  ЧАСОВИ НА РАБОТА
  Sunday Closed
  Monday 9:00 am - 9.00 pm
  Tuesday 9:00 am - 9.00 pm
  Wednesday 9:00 am - 9.00 pm
  Thursday 9:00 am - 9.00 pm
  Friday 9:00 am - 7.00 pm
  Saturday 9:00 am - 7.00 pm
  Имате прашања? Јавете се денес!
  +389(0)72714474