HOBBY MARKET Делчево е специјализирана продавница за секаков вид на опрема за пловење.

Од богатиот асортиман производи на HOBBY MARKET Делчево издвојуваме:

  • Гумени чамци
  • Кајаци
  • Полиетиленски чамци и кајаци
  • Оргомен избор на опрема за чамци.

Но, тоа не е се, во HOBBY MARKET Делчево ќе најдете и американски електрични мотори MINN KOTA Endura/Endura C2 30lb, 34lb, 45lb, 50lb, 55lb.

Производите се препознатливи по Европски квалитет Колибри.

Содржат германски петслоен армиран материјал Walmex Mehler од украинско производство со 3 годишна гаранција.

HOBBY MARKET Делчево ви нуди можност за купување на рати преку iutecredit.