• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

GALA RIBs чамци

«ГАЛА» е меѓународен проект, основан во 2014 година и развиен од GALA MARINE INTERNATIONAL Inc., дел од GRAND MARINE GROUP, ON, Канада, во соработка со GELEX GLOBAL GROUP, Украина. Фокусирани сме на развој и производство на новата генерација на RIB со алуминиумски труп и на надувување што се преклопуваат. Сите чамци се произведуваат во модерен европски објект ГАЛА во Украина и се дистрибуираат во над 30 земји низ целиот свет преку меѓународната дистрибутивна мрежа ГАЛА.

Прикажан е еден резултат