• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

КОЛИБРИ Серија KM DXL

Нов модел 2021г. чамци KM DXL
Гладки форми и безпрекорна изведба
Подобрен квалитет на пловност и аеродинамика
Зголемена ширина на внатрешно пространство (кокпит)
Модифицирана и подобрена геометрија на даската за мотор
12 cm протектор на кобилицата
Сигурносен вентил, за регулирање на притисокот во балоните
Подобрен квалитет на веслата
Здраво и стабилно прицврстена даска за мотор
Вентил за одводнување

Се прикажуваат сите 2 резултати