• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

КОЛИБРИ Чамци на веслање

Одржувањето на чамците за веслање треба да биде во зависност од сезоната и специфичните надворешни услови.