• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

Сонари HUMMINBIRD

Почитувани Клиенти,
Би благодариме што ни ја дадовте вашата доверба!
Во категоријата “Сонари Humminbird” можете да најдете висококвалитетни сонари на марката Humminbird. Различните сонарни технологии, со кои се опремени самите уреди ќе ви осигураат голем број возможности за различни стилови на риболов. Секој производ е со гаранција за квалитет и изведба. За секој производ има опис и технички карактеристики.

Се прикажуваат сите 2 резултати