• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

КОЛИБРИ пластични чамци и педалинки

Пластични чамци со рамно дно изработени од полиетилен со 5 годишна гаранција . Чамеците се отпорни на горива,масла, студ и UV зраци,лесни за одржување и ремонти.

Прикажан е еден резултат