• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

КОЛИБРИ кајаци и даски за веслање

Едноседи и двоседи кајаци КОЛИБРИ Sit on top и Sit in изработени од HDPE-RM полиетилен со долг животен век

Се прикажуваат сите 7 резултати