• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

FASTen - опрема за чамци

FASTen е иновативна украинска компанија за производство на додатоци од новата генерација за чамци, кајаци и сите други пловни објекти.
Идејата за оваа компанија се роди во тимот на друга позната украинска компанија – БОРИКА, која пак е бренд што се етаблираше со име, симбол на висок квалитет. Во тоа време, инженерите во БОРИКА сфатија дека во секое патување потребата за квалитетни додатоци е неопходна за безбедноста, задоволството на корисниците на пловни објекти. Иновативната идеја е проследена со смели проекти и постојани тестови.Со создавањето на брендот FASTen, БОРИКА ја зајакнува својата репутација како сигурен партнер, произведувајќи високо квалитетни производи кои ги исполнуваат дури и најкаприциозните барања. FASTen се појави на светските пазари во 2012 година и веднаш се трансформираше во една од најпосакуваните брендови за додатоци за чамци и други пловни објекти.

Прикажувам 1–12 од 20 резултати

  • 1
  • 2