• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
  • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
  • 072 714 474

Мотори за чамци

Електричните мотори за чамци се наменети за употреба со помали чамци на надувување или тврди чамци со должина до 4.5m. Можат да се користат и како помошни мотори на поголеми чамци и јахти. Се одликуваат со тивка и безшумна работа.