• Пон.- Саб. 8.00 - 18.00
 • Н. Ј. Вапцаров бр.3/2 MK, Делчево 2320
 • 072 714 474

Shop

Чамец К210 (зелен)

15.700,00 ден

Лесен и компактен чамец на веслање погоден за риболов во помали езера, реки и тешко достапни места.

Description

Лесен и компактен чамец на веслање погоден за риболов во помали езера, реки и тешко достапни места. Изработен е од здрав  и отпорен на пробивање  PVC материјал со јачина 750 гр./м2, а сите лепења се направени со технологијата Термо шев, која го прави неуништлив и траен. Чамците од оваа серија се замислени како супер лесни чамци кои лесно може да ги пренесете  како рачен багаж. Исклучително висок квалитет на изработка и употреба на најдобрите материјали дури  во најниската ценовна класа – тоа е водечката политика на KOLIBRI. За чамец К 210 со тврд под доплата 1800ден.

 

За да се осигура подобар комфорт, даската за седење е подвижна и дозволува индивидуално позиционирање.

 

Напредно и практично заклучување на веслата, ја исклучува можноста истите да бидат изгубени.

 

 

Моќна ножна пумпа со два режими на работа.

 • Се дува брзо и лесно,само за неколку минути.

Вакумирање.

 • За да го соберете чамецот во помал обем извадете го воздухот од него со помош на пумпата (втор режим на работа).

 

 Спецификација

Размер 210 x 105 cm
Размер на соберен чамец 74 x 35 x 30 cm
Дијаметар на коморите 28 cm
Број на комори 2
Тежина на чамецот 12,5 kg
Носивост 110 kg
Број на патници 1 човек
Дозволен мотор
Класа на морепловност СЕ С

Комплетот вклучува:

 • Чамец  К-210,
 • Весла: 2 бр.,
 • Даска за седење: 1 бр.,
 • Ножна пумпа,
 • Комплет за ремонт,
 • Торба за транспорт,
 • Сертификат, упатство за работа и гарантен период од 36 месеци.